Sponsors & Partners

De evenementen en activiteiten van CROSSTRINL worden mede mogelijk gemaakt door sponsors en partner.

Brouwerij VandeStreek

Bier VandeStreek

Wij brouwen moderne bieren en pakken alles aan met een ‘DIY’ mentaliteit, hierbij zetten wij de bierkwaliteit voorop. We willen zoveel mogelijk mensen hiervan laten genieten, want ons bier is gebrouwen om te drinken. Onze brouwerij is een speeltuin en we zijn nog lang niet uitgespeeld!

Training Tweaks logo

Training Tweaks

Met Training Tweaks, gevestigd in Amsterdam, proberen wij (groepje bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten en/of trainers) inzichten uit de wetenschap en praktijk over te brengen naar de sportpraktijk van trainers en sporters. De activiteiten van Training Tweaks zijn drieledig: 1. Train de trainer, 2. Train het individu en 3. Train de groep. Door de combinatie van deze diensten ontstaat er ook voldoende kruisbestuiving om ervaringen van de ene activiteit mee te nemen in de andere activiteit.

Triathlon Movements logo

Triathlon Movements

Sporteiland logo

Sporteiland

Sporteiland is uw sportevenementenbureau met ruime ervaring in het organiseren van middelgrote en grootschalige sportevenementen. De partner in sportbeleving bij het initiëren, organiseren en uitvoeren van evenementen en activiteiten.

Blu Smooth logo

Blu Smooth Wetsuits

 

XTERRA Netherlands logo

XTERRA Nederland

Met Waddeneiland Ameland is het prachtige decor voor de ultieme strijd met de elementen van het eiland; zwemmen in de Waddenzee, mountainbiken en hardlopen door bos, duin en op het verraderlijke strand. Een sportieve uitdaging voor alle leeftijden en alle niveaus midden in een Unesco Werelderfgoed.

 

Ik ga akkoord met de Privacy Statement.

EASYSENDY.com
 

Ik ga akkoord met de Privacy Statement.

EASYSENDY.com