Sponsors & Partners

De evenementen en activiteiten van CROSSTRINL worden mede mogelijk gemaakt door sponsors en partner.

Brouwerij VandeStreek

Bier VandeStreek

Wij brouwen moderne bieren en pakken alles aan met een ‘DIY’ mentaliteit, hierbij zetten wij de bierkwaliteit voorop. We willen zoveel mogelijk mensen hiervan laten genieten, want ons bier is gebrouwen om te drinken. Onze brouwerij is een speeltuin en we zijn nog lang niet uitgespeeld!

Training Tweaks logo

Training Tweaks

Met Training Tweaks, gevestigd in Amsterdam, proberen wij (groepje bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten en/of trainers) inzichten uit de wetenschap en praktijk over te brengen naar de sportpraktijk van trainers en sporters. De activiteiten van Training Tweaks zijn drieledig: 1. Train de trainer, 2. Train het individu en 3. Train de groep. Door de combinatie van deze diensten ontstaat er ook voldoende kruisbestuiving om ervaringen van de ene activiteit mee te nemen in de andere activiteit.

Ralph's Tri Coach logo

Ralph’s Tri Coach

“Triatlon is mijn passie en dat probeer ik terug te laten komen in mijn begeleiding. Standaard is maar gek! Want de triatleet is uniek en daar is individueel maatwerk bij nodig”. Als ervaren triatlon clubtrainer sinds 2015, gecertificeerd zwemtrainer (KNZB, ook voor openwaterzwemmen), gecertificeerd triatlontrainer TTN3 (sinds 2017, TTN4 bijna afgerond) en sinds vorig jaar ook Xterra certified coach. Xterra Coaches quote: “Meticulously trained and handpicked to represent the values, passion, and standards of excellence that drive our community, XTERRA is proud to work with some of the best coaches in the industry”. Oftewel: heel veel kennis en ervaring om over te dragen en atleten te ondersteunen met hun volgende stap. – Ralph van Dijk

Sporteiland logo

Sporteiland

Sporteiland is uw sportevenementenbureau met ruime ervaring in het organiseren van middelgrote en grootschalige sportevenementen. De partner in sportbeleving bij het initiëren, organiseren en uitvoeren van evenementen en activiteiten.

Blu Smooth logo

Blu Smooth Wetsuits

 

XTERRA Netherlands logo

XTERRA Nederland

Met Waddeneiland Ameland is het prachtige decor voor de ultieme strijd met de elementen van het eiland; zwemmen in de Waddenzee, mountainbiken en hardlopen door bos, duin en op het verraderlijke strand. Een sportieve uitdaging voor alle leeftijden en alle niveaus midden in een Unesco Werelderfgoed.

 

Ik ga akkoord met de Privacy Statement.

EASYSENDY.com
 

Ik ga akkoord met de Privacy Statement.

EASYSENDY.com